Pro chovatele ovcí,majitele gastronomických provozoven a ctitele jehněčího masa, pořádá Krajské sdružení chovatelů ovcí a koz Plzeňska kulinářský seminář s průběžnou ochutnávkou připravovaných jídel a výrobků.Mistr kuchař František Kšána ml. (účastník show Uvolněte se prosím Jana Krause) bude zpracovávat jehněčí maso z plemene charollais netradičním způsobem.Minimum cizokrajného koření dává jehněčímu masu nový rozměr.Akce se koná v sobotu 5. května 2012 na romantickém místě v hotelu Stará vápenka na Javorné.Pro zájemce je připravená možnost ubytování přes noc.Akce je pro velký zájem už druhá v pořadí.Uvítáme sponzory.Srdečně zveme všechny zájemce o zpracování jehněčího masa.Aleš a Daniela Bukovských.Tel.604237944
© Všechna práva vyhrazena ZOOfarma - činčily
Tvorba webových stránek ANT studio.cz