8aaa

jste zde: úvodní » Ovce » Pozvánka na předváděcí akci - zpracování jehněčího masa na Šumavě


Pozvánka na předváděcí akci - zpracování jehněčího masa na Šumavě

Pro chovatele ovcí,majitele gastronomických provozoven a ctitele jehněčího masa, pořádá Krajské sdružení chovatelů ovcí a koz Plzeňska kulinářský seminář s průběžnou ochutnávkou připravovaných jídel a výrobků.Mistr kuchař František Kšána ml. (účastník show Uvolněte se prosím Jana Krause) bude zpracovávat jehněčí maso z plemene charollais netradičním způsobem.Minimum cizokrajného koření dává jehněčímu masu nový rozměr.Akce se koná v sobotu 5. května 2012 na romantickém místě v hotelu Stará vápenka na Javorné.Pro zájemce je připravená možnost ubytování přes noc.Akce je pro velký zájem už druhá v pořadí.Uvítáme sponzory.Srdečně zveme všechny zájemce o zpracování jehněčího masa.Aleš a Daniela Bukovských.Tel.604237944

foto  - 4517

Vytisknout stránku

Adresa
Zemědělská usedlost
Klatovská 56/384
321 00, Plzeň - Litice

Tel: +420 604 237 944
E-mail: zoofarma@seznam.cz

Mapa

Aktuality - Novinky

Tisková zpráva

vydáno:01.02.2024

img

Český albín

vydáno:01.02.2024

img

PF 2024

vydáno:24.12.2023

img

»archiv novinek

© Všechna práva vyhrazena ZOOfarma - činčily

Tvorba webových stránek ANT studio.cz